Produk

  • High quality simple diamond shower room screen

    Layar kamar pancuran inten saderhana kualitas luhur

    21-541

    Panampilan poék sareng belet dewa tiasa ngagambarkeun pantun modéren; Permukaan busur tilu diménsi, bérés sareng desain gantung elegan Pangertian garis pinuh ku gagang, sareng garis klip ngagantung anu indah kana kombinasi sampurna desain modél penampilan estetika, struktur anu pas, kombinasi seni sareng téknologi anu sampurna, kreasi rumit di luhur désainer. Ati-ati Dipoles, Konsentrasi ngukir anggun ngandung vitalitas: méwah dina kahirupan Pantun anu dinamis sareng anjeun, abdi gaduh ...

  • Simple Bathroom Shower Enclosure Glass Shower Cabin Door Shower Rooms

    Pancuran Mandi Pancuran Mandi Sederhana Kaca Pancuran C ...

    21-541

    1. Kaamanan Nalika gelas rusak ku gaya éksternal, fragmen-fragmenna bakal janten sarang lebah sapertos obtuse Angle rusak partikel leutik, numutkeun 50 * 50mm square square, henteu kirang ti 40 partikel sareng teu aya sisina sareng juru, sanaos aya kacilakaan ogé tiasa ngajagi kasalametan pribadi, ngirangan cilaka awak 2. Kakuatan luhur Kakuatan pangaruh tina gelas tempered anu sami kandel nyaéta 3-5 kali tina stabilitas kaca biasa tina 3. Gelas anu suhung ngagaduhan stabilitas termal sareng ...

  • China Quality Custom Bathroom Modern Glass Shower Room

    Kualitas Mandi Adat Berkelas Modern Kaca Tembongkeun ...

    21-541

    Ruangan pancuran clen gampang 8 ciri ageung 1.ngalindungan héjo sareng lingkungan gampang kamar pancuran anu bersih bersih nganggo generasi anyar silikon polimér sanyawa pelarut, henteu kedah ngadamel, gaul, henteu kedah panas, henteu ngandung unsur fluorin 2 .. Tahan lami Saatos gelas kamar mandi bersih anu gampang diolah ku téknologi EC tingkat internasional, permukaan gelas ngawangun struktur khusus jaring silikon tinggi, sareng gelas fungsi bersih anu bersih tiasa dijaga langkung ti lima ...

  • Customized waterproof bathroom bathroom shower room

    Mandi kamar mandi anu teu disaluyukeun pikeun kamar mandi ...

    21-541

    1. Kaamanan Nalika gelas rusak ku gaya éksternal, fragmen-fragmenna bakal janten sarang lebah sapertos obtuse Angle rusak partikel leutik, numutkeun 50 * 50mm square square, henteu kirang ti 40 partikel sareng teu aya sisina sareng juru, sanaos aya kacilakaan ogé tiasa ngajagi kasalametan pribadi, ngirangan cilaka awak 2. Kakuatan luhur Kakuatan tabrakan gelas anu kandel sami kandelna 3-5 kali tina stabilitas kaca biasa tina 3. Gelas anu suhung ngagaduhan stabilitas termal sareng tiasa ...

Tentang Kami

  • Ngeunaan Langkung lengkep

    Everbright Glass Co., Ltd. perenahna di kota basisir Yantai anu indah - taman industri zhuji. Perusahaan ngenalkeun peralatan produksi gelas canggih di bumi sareng di mancanagara, ngagaduhan prosés produksi anu standar sareng tanaga manajemén téknis senior, tutuwuhan ngalangkungan luas langkung ti 5000 méter pasagi, tiasa nyayogikeun palanggan nganggo kaca toughening, gelas bending panas, kaca gigir ngagiling, kaca kerung sareng jasa sanésna. Kami utamina ngahasilkeun gelas tempered datar sareng gelas tempered melengkung. Produk kami dijual di Cina sareng nagara-nagara luar negeri anu sanés…

  • Ngeunaan Langkung lengkep

    Everbright Glass Co., Ltd. perenahna di kota basisir Yantai anu indah - taman industri zhuji. Perusahaan ngenalkeun peralatan produksi gelas canggih di bumi sareng di mancanagara, ngagaduhan prosés produksi anu standar sareng tanaga manajemén téknis senior, tutuwuhan ngalangkungan luas langkung ti 5000 méter pasagi, tiasa nyayogikeun palanggan nganggo kaca toughening, gelas bending panas, kaca gigir ngagiling, kaca kerung sareng jasa sanésna. Kami utamina ngahasilkeun gelas tempered datar sareng gelas tempered melengkung. Produk kami dijual di Cina sareng nagara-nagara luar negeri anu sanés…

  • Ngeunaan Langkung lengkep

    Everbright Glass Co., Ltd. perenahna di kota basisir Yantai anu indah - taman industri zhuji. Perusahaan ngenalkeun peralatan produksi gelas canggih di bumi sareng di mancanagara, ngagaduhan prosés produksi anu standar sareng tanaga manajemén téknis senior, tutuwuhan ngalangkungan luas langkung ti 5000 méter pasagi, tiasa nyayogikeun palanggan nganggo kaca toughening, gelas bending panas, kaca gigir ngagiling, kaca kerung sareng jasa sanésna. Kami utamina ngahasilkeun gelas tempered datar sareng gelas tempered melengkung. Produk kami dijual di Cina sareng nagara-nagara luar negeri anu sanés…

  • company_intr_gallery_01
  • company_intr_gallery_02
  • company_intr_gallery_03

Warta Industri

  • Layar kamar pancuran inten saderhana kualitas luhur

    Panampilan poék sareng belet dewa tiasa ngagambarkeun pantun modéren; Permukaan busur tilu diménsi, desain suspénsi buleud sareng elegan Rasa garisna pinuh ku gagang, sareng garis klip ngagantung anu indah kana kombinasi sampurna desain modél penampilan estetika, struktur anu tepat, perfe ...

  • Pancuran Mandi Pancuran Mandi Sederhana Kaca Pancuran C ...

    1. Kaamanan Nalika gelas rusak ku gaya éksternal, fragmen-fragmenna bakal janten sarang lebah sapertos obtuse Angle rusak partikel leutik, numutkeun 50 * 50mm square square, henteu kirang ti 40 partikel sareng teu aya sisina sareng juru, sanaos aya kacilakaan ogé tiasa ngajagi kaamanan pribadi, ...

  • Kualitas Mandi Adat Berkelas Modern Kaca Tembongkeun ...

    Ruangan pancuran clen gampang 8 ciri ageung 1.ngalindungan héjo sareng lingkungan gampang kamar pancuran anu bersih bersih nganggo generasi anyar silikon polimér sanyawa pelarut, henteu kedah ngadamel, gaul, henteu kedah panas, henteu ngandung unsur fluorin 2 .. Tahan lami Saatos gelas cle gampang ...

  • Mandi kamar mandi anu teu disaluyukeun pikeun kamar mandi ...

    1. Kaamanan Nalika gelas rusak ku gaya luar, fragmen-fragmenna bakal janten sarang lebah sapertos obtuse Angle rusak partikel leutik, numutkeun 50 * 50mm square square, henteu kirang ti 40 partikel sareng teu aya sisina sareng juru, sanaos aya kacilakaan ogé tiasa ngajagi kaamanan pribadi, beureum ...

  • Ékonomi Pancuran Sederhana Kamar Mandi Disesuaikan ...