• nybanner

Tentang Kami

Didirikeun taun 2009, Yantai Everbright Glass Co., Ltd. perenahna di kota basisir Yantai anu éndah. Usaha utama perusahaan: tempered, laminated, kerung, seuneu, bending, baja bending sareng produk anu aya hubunganana sareng gelas. Produk kami utamina dianggo dina panto sélulér, panto kabinét, partisi, gedong, témbok gorden kaca, kamar mandi, bingkai foto, lampu, kantor sareng hiasan bumi sanésna sareng tempat-tempat umum, bentuk produkna unik, hartos jero, warna awét caang, tilu -dimensional raos anu kuat, hiasan bumi sareng kantor tina produk munggaran. Produkna dijual ka seueur propinsi sareng kota di bumi sareng di mancanagara, kalayan kualitas produk tinggi-kualitas sareng jasa kualitas efisien dina industri ngagaduhan reputasi anu luhur.

378240087
170574816

Perusahaan ngagaduhan mesin motong gelas otomatis ageung pikeun mastikeun ukuran ukuran motong, kecepatan ngajalankeunana, efisiensi tinggi, pikeun bentuk kaca biasa atanapi motong kaca bentuk khusus gampang dilakukeun. Mesin edging kaca mangrupikeun peralatan mékanis pangpayunna sareng paling sering dianggo dina parabot ngolah jero kaca. Perusahaan ngagaduhan seueur mesin edging lempeng, mesin bilateral, opat ujung grinding sareng mesin edging buleud khusus, anu tiasa ngalakukeun sababaraha kategori rumit sareng bentuk pemesanan produk anu béda.

Perusahaan ngagaduhan mesin motong gelas otomatis ageung pikeun mastikeun ukuran ukuran motong, kecepatan ngajalankeunana, efisiensi tinggi, pikeun bentuk kaca biasa atanapi motong kaca bentuk khusus gampang dilakukeun. Mesin edging kaca mangrupikeun peralatan mékanis pangpayunna sareng paling sering dianggo dina parabot ngolah jero kaca. Perusahaan ngagaduhan seueur mesin edging lempeng, mesin bilateral, opat ujung grinding sareng mesin edging buleud khusus, anu tiasa ngalakukeun sababaraha kategori rumit sareng bentuk pemesanan produk anu béda.

145659698