• nybanner

Taros Kami

Yantai Everbright Glass Co., Ltd.

Alamat

No.1 Jalan Tengah Zhuji, Kacamatan Zhifu, Kota Yantai, Propinsi Shandong.

Telepon

15053563154

0535-6810739

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami