• nybanner

Kamar mandi kamar mandi tahan cai anu ngarobih

Pedaran pondok:

Jenis produk: kipas dua padet dua shift

Bahan produk: Paduan aluminium

Warna produk: Emas sampanye

Kandelna kaca: 8m


Detil Produk

Tanda Produk

Customized waterproof bathroom bathroom shower room
sketch map

peta skétsa

1. Kaamanan
Nalika gelas rusak ku gaya luar, fragmen-fragmenna bakal janten sarang lebah sapertos obtuse Angle rusak partikel leutik, numutkeun 50 * 50mm square square, henteu kirang ti 40 partikel sareng teu aya sisina sareng juru, sanaos aya kacilakaan ogé tiasa ngajagi kaamanan pribadi, ngirangan cilaka awak
2. kakuatan tinggi
Kakuatan pangaruh gelas anu hampang tina kandelna sami nyaéta 3-5 kali tina gelas biasa
Stabilitas 3.
Gelas suhu ngagaduhan stabilitas termal sareng tahan tilu kali bédana suhu gelas biasa
4. Téknologi anti gores
Ujung kaca anu diubaran dirawat ku téknologi anti gores pikeun ningkatkeun kasalametan produk
5. Kauntungannana cecekelan
Bentukna lemes, pantun sareng awét, bahan hardware karat-buktina, desain streamline sareng raos nyaman nalika saklar fléksibel
6.304 gagang stainless steel
Desain ujung busur tabung pasagi, mode high-end sareng éndah, raoseun kanggo dicekel, tiasa ngagantung anduk sareng barang-barang sanés

Gampang kamar mandi clen 8 ciri ageung
1.nuju perlindungan héjo sareng lingkungan
Ruangan pancuran bersih anu bersih nganggo generasi sélér organik sanyawa polimér sanyawa pelarut, henteu kedah ngadamel, gaul, teu kedah panas, henteu ngandung unsur fluorin
2. ketahanan anu saé
Saatos gelas kamar mandi bersih anu gampang diolah ku téknologi EC tingkat internasional, permukaan gelas ngawangun struktur khusus jaring silikon tinggi, sareng gelas gampang dianggo bersih tiasa dijaga salami langkung ti lima taun
3. résistansi hawa anu saé
Résistansi suhu kamar mandi bersih gampang tinggi, bébédaan suhu toleransi -60 derajat Celsius dugi 380 derajat Celsius
4. résistansi tekanan anu saé
Gampang kamar mandi bersih nyaéta résistansi tekanan anu saé, tekanan cai biruang setinggi 60BAR. Sareng tekanan cai anu asperses kembang umum aya dina 5BAR kirang ti
5.vioresistant
Ruangan pancuran bersih anu gampang merjuangkeun sinar ultraviolét, panjang gelombang, ngalambatkeun perlengkapan anu ngabélaan bak mandi kanggo diiradiasi lampu lampu neon kanggo waktos anu lami sareng gancang sepuh
6. Résistansi kana konéng
Téknologi EC pikeun nyegah cai, cairan beberesih organik sareng permukaan kaca langsung noda kontak langsung henteu tiasa nembus kana gelas, sacara efektif nyegah korosi kaca, sepuh, prosés nguningakeun
7. Anti-fouling antibakteri
Optimisasi permukaan kamar mandi anu gampang beresih, hindarkeun noda kokotor na baktéri sareng baktéri sareng kapang pembibitan sacara efektif manjangkeun waktos beberesih sareng kahirupan jasa
8. Gampang dibersihkeun
Kamar pancuran anu gampang dibersihkeun gaduh hidrofobisitas anu kuat, nyiptakeun épék gampang bersih anu ngaleuwihan caang ku éta kontak Angle tina tetes cai sareng permukaan kaca ngahontal tingkat, henteu némpél cai kotor saatos mandi unggal waktos hungkul cai anu jelas tiasa dibilas.

Dasar batu waja plastik PVC, geulis sareng awét, henteu gampang sepuh kapang, umur panjang, lebet kana sainganana
Jalur magnét sealing tinggi, nyeuseup kuat, pipisahan garing sareng baseuh langkung garing (dilengkepan strip karét kualitas luhur, nyeuseup kuat, kinerja panyegelan anu luar biasa, isolasi uap cai tanpa kabocoran)
304 roda stainless steel sareng poros, sepi sareng henteu ngaganggu mandi nalika wengi (kualitas luhur 304 roda stainless steel sareng gandar, henteu gampang karat dina lingkungan anu baseuh, rotasi lemes sareng lemes, henteu sumbatan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami