• nybanner

Layar kamar pancuran inten saderhana kualitas luhur

Pedaran pondok:

Jenis produk: kipas dua padet dua shif

Bahan produk: 304 waja stainless

Warna produk: hideung belet

Kandelna kaca: 8 / 10mm


Detil Produk

Tanda Produk

High quality simple diamond shower room screen
sketch map

peta skétsa

Panampilan poék sareng belet dewa tiasa ngagambarkeun pantun modéren;
Permukaan arc tilu diménsi, desain gantung buleud sareng elegan
Rasa garis pinuh ku gagang, sareng garis klip ngagantung anu éndah janten kombinasi anu sampurna

Desain modél penampilan éstétis, struktur anu pas, kombinasi sampurna seni sareng téknologi, kreasi rumit tina désainer luhur.
Ati-ati Dipoles, Konsentrasi ngukir anggun ngandung vitalitas: méwah dina kahirupan Pantun anu dinamis sareng anjeun, kuring henteu nyalira
Pengrajin ngabentuk unggal detil ku haténa, masihan béda nilai, hartos sareng kualitas khusus, sapertos kasalametan, kanyamanan, kanikmatan ti jero ka luar, ti caket ka jauh, pikeun pinuh nafsirkeun rusiah déwi ka anjeun

Gampang kamar mandi clen 8 ciri ageung
1.nuju perlindungan héjo sareng lingkungan
Ruangan pancuran bersih anu bersih nganggo generasi sélér organik sanyawa polimér sanyawa pelarut, henteu kedah ngadamel, gaul, teu kedah panas, henteu ngandung unsur fluorin
2. ketahanan anu saé
Saatos gelas kamar mandi bersih anu gampang diolah ku téknologi EC tingkat internasional, permukaan gelas ngawangun struktur khusus jaring silikon tinggi, sareng gelas gampang dianggo bersih tiasa dijaga salami langkung ti lima taun
3. résistansi hawa anu saé
Résistansi suhu kamar mandi bersih gampang tinggi, bébédaan suhu toleransi -60 derajat Celsius dugi 380 derajat Celsius
4. résistansi tekanan anu saé
Gampang kamar mandi bersih nyaéta résistansi tekanan anu saé, tekanan cai biruang setinggi 60BAR. Sareng tekanan cai anu asperses kembang umum aya dina 5BAR kirang ti
5.vioresistant
Ruangan pancuran bersih anu gampang merjuangkeun sinar ultraviolét, panjang gelombang, ngalambatkeun perlengkapan anu ngabélaan bak mandi kanggo diiradiasi lampu lampu neon kanggo waktos anu lami sareng gancang sepuh
6. Résistansi kana konéng
Téknologi EC pikeun nyegah cai, cairan beberesih organik sareng permukaan kaca langsung noda kontak langsung henteu tiasa nembus kana gelas, sacara efektif nyegah korosi kaca, sepuh, prosés nguningakeun
7. Anti-fouling antibakteri
Optimisasi permukaan kamar mandi anu gampang beresih, hindarkeun noda kokotor na baktéri sareng baktéri sareng kapang pembibitan sacara efektif manjangkeun waktos beberesih sareng kahirupan jasa
8. Gampang dibersihkeun
Kamar pancuran anu gampang dibersihkeun gaduh hidrofobisitas anu kuat, nyiptakeun épék gampang bersih anu ngaleuwihan caang ku éta kontak Angle tina tetes cai sareng permukaan kaca ngahontal tingkat, henteu némpél cai kotor saatos mandi unggal waktos hungkul cai anu jelas tiasa dibilas.

Dasar batu waja plastik PVC, geulis sareng awét, henteu gampang sepuh kapang, umur panjang, lebet kana sainganana
Jalur magnét sealing tinggi, nyeuseup kuat, pipisahan garing sareng baseuh langkung garing (dilengkepan strip karét kualitas luhur, nyeuseup kuat, kinerja panyegelan anu luar biasa, isolasi uap cai tanpa kabocoran)

304 roda stainless steel sareng poros, sepi sareng henteu ngaganggu mandi nalika wengi (kualitas luhur 304 roda stainless steel sareng gandar, henteu gampang karat dina lingkungan anu baseuh, rotasi lemes sareng lemes, henteu sumbatan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami