• nybanner

Eunteung calakan

  • Smart Bathroom Mirror Bath Intelligent Anti-foggy Shower Mirrors

    Mandi Eunteung Mandi Cerdas Eunteung Pancuran Mandi Anti Kabut

    1. Naon ari eunteung kamar mandi anu pinter? Eunteung kamar mandi cerdas sami sareng eunteung biasa saatos dirawat khusus, ditambah layar tampilan sareng alat-alat pinter, sahingga eunteung ngagaduhan seueur fungsi jaringan, éta tiasa nyambung kana monitoring waktos langsung telepon sélulér, suhu daérah kamar mandi sareng anu sanésna kaayaan; Ayeuna kamar mandi kelas tinggi dina dasarna jalma anu cocog nyaéta kaca spion kamar mandi anu cerdas, sareng nampilkeun kaayaan popularitas lalaunan, para nonoman ogé resep ...