• nybanner

Pancuran Mandi Pancuran Mandi Sederhana Kaca Pancuran Kabinét Kamar Mandi

Pedaran pondok:

Jenis produk: intan tipe dua padet hiji muka

Bahan produk: 304 waja stainless

Warna produk: Emas sampanye

Kandelna kaca: 8 / 10mm


Detil Produk

Tanda Produk

Simple Bathroom Shower Enclosure Glass Shower Cabin Door Shower Rooms
sketch map

peta skétsa

1. Kaamanan  
Nalika gelas rusak ku gaya luar, fragmen-fragmenna bakal janten sarang lebah sapertos obtuse Angle rusak partikel leutik, numutkeun 50 * 50mm square square, henteu kirang ti 40 partikel sareng teu aya sisina sareng juru, sanaos aya kacilakaan ogé tiasa ngajagi kaamanan pribadi, ngirangan cilaka awak

2. kakuatan tinggi  
Kakuatan pangaruh gelas anu hampang tina kandelna sami nyaéta 3-5 kali tina gelas biasa

Stabilitas 3.  
Gelas suhu ngagaduhan stabilitas termal sareng tahan tilu kali bédana suhu gelas biasa

4. Téknologi anti gores  
Ujung kaca anu diubaran dirawat ku téknologi anti gores pikeun ningkatkeun kasalametan produk

5. Kauntungannana cecekelan  
Bentukna lemes, pantun sareng awét, bahan hardware karat-buktina, desain streamline sareng raos nyaman nalika saklar fléksibel

6.304 gagang stainless steel  
Desain ujung busur tabung pasagi, mode high-end sareng éndah, raoseun kanggo dicekel, tiasa ngagantung anduk sareng barang-barang sanés

Dasar batu waja plastik PVC, geulis sareng awét, henteu gampang sepuh kapang, umur panjang, lebet kana sainganana  
Jalur magnét sealing tinggi, nyeuseup kuat, pipisahan garing sareng baseuh langkung garing (dilengkepan strip karét kualitas luhur, nyeuseup kuat, kinerja panyegelan anu luar biasa, isolasi uap cai tanpa kabocoran)  
304 roda stainless steel sareng poros, sepi sareng henteu ngaganggu mandi nalika wengi (kualitas luhur 304 roda stainless steel sareng gandar, henteu gampang karat dina lingkungan anu baseuh, rotasi lemes sareng lemes, henteu sumbatan)  

(1) kamar mandi alun-alun, cocog sareng sababaraha wc anu langkung ageung, sabab tiasa nganggo luas kamar mandi ageung, gampang ogé.  
 
(2) rohangan pancuran busur sirkular, sanaos kamar mandian ieu langkung modis, cocog sareng kulawarga jalma sepuh anu kawilang, henteu kedah ditempuh, kaamanan langkung saé, sareng ukuran na angger waé, sareng kedah pantes angkat sasis anu saluyu, garisna downy, modélna unik, penampilanna ngan ukur saé, tapi ogé hargana langkung mahal.  
 
(3) kamar pancuran bentuk inten, rohangan pancuran ieu tiasa nganggo sudut pinuh, tiasa disisihkeun saluran daérah luar, dina tingkat panggunaan daérah langkung luhur, tiasa ngahémat rohangan anu ngabélaan bak mandi.  
 
(4) kamar pancuran tina hiji gelas, kamar pancuran ieu dilarapkeun ka jamban langkung sempit sareng panjang, kusabab nembé nempatan tembok atanapi éta juru, ogé henteu kedah sasis, teu kunanaon hoyong nambihan batang cai waé , Penerapan kauntungan ékonomi kalintang luhurna.  

Dasar batu waja plastik PVC, geulis sareng awét, henteu gampang sepuh kapang, umur panjang, lebet kana sainganana
Jalur magnét sealing tinggi, nyeuseup kuat, pipisahan garing sareng baseuh langkung garing (dilengkepan strip karét kualitas luhur, nyeuseup kuat, kinerja panyegelan anu luar biasa, isolasi uap cai tanpa kabocoran)

304 roda stainless steel sareng poros, sepi sareng henteu ngaganggu mandi nalika wengi (kualitas luhur 304 roda stainless steel sareng gandar, henteu gampang karat dina lingkungan anu baseuh, rotasi lemes sareng lemes, henteu sumbatan)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami