• nybanner

Gelas hampang

  • Super white changhong glass sliding door corrugated water pattern art stainless steel frame partition hot bending toughened screen

    Panto géser bodas bodas panto ngageser corak cai pola seni stainless steel bingkai partisi panas bending layar toughened

    Ngarobih partisi tiasa ditarik teras dilebetkeun sacara bébas, teu aya jalan ngaletak dina taneuh, sareng éta tiasa narilep sareng dikumpulkeun, anu cocog pikeun kabutuhan ruang angkasa anu béda-béda Perlindungan lingkungan perlindungan sora Épék insulasi sora anu saé, panggunaan kualitas luhur bahan insulasi sora, insulasi sora dugi ka 50 desibel, panyalindungan lingkungan héjo aman sareng andal umur panjang, kualitas luhur, téknologi Jerman, aluminium kakuatan tinggi, hardw kualitas luhur ...
  • High Quality 5-12mm tempered glass for building

    Kualitas luhur 5-12mm kaca tempered pikeun gedong

    Kagolong kana gelas kaamanan. Kaca cangkéng saleresna mangrupikeun gelas anu prestprés, pikeun ningkatkeun kakuatan gelas, biasana panggunaan metode kimia atanapi fisik, formasi setrés kompresif dina permukaan gelas, gelas ngagem kakuatan éksternal nalika mimiti ngimbangan setrés permukaan, sahingga ningkatkeun kapasitas bantalan, ningkatkeun gelas sorangan résistansi tekanan angin, tiis sareng panas, jinis kelamin. 1, Karakteristik tina kaca tempered: kakuatan mékanis tinggi, élastisitas anu saé, saé ...
  • Tempered laminated glass price per square meter for curtain wall

    Harga gelas laminasi anu sasar per méter pasagi pikeun témbok tirai

    Pamakéan kaca insulasi Kaca isolasi utamina dianggo dina wangunan anu peryogi pemanasan, AC, perlindungan sora atanapi panyalindungan kondensasi, sareng henteu kedah sinar panonpoé langsung sareng lampu khusus. Digunakeun sacara lega di bumi, réstoran, hotél, gedong kantor, sakola, rumah sakit, toko sareng acara-acara sanés anu peryogi AC di jero ruangan. Éta ogé tiasa dianggo pikeun panto sareng Windows tina karéta, mobil, kapal, lomari kulkas, sareng sajabana Utamana dianggo pikeun hiasan gelas luar, kinerja optikna, ...
  • Tempered glass customized table top customized table table tea table glass tablecloth round table top

    Kaca tempered tabel khusus disesuaikan tabel méja khusus tabel méja gelas taplak meja bundar luhur méja

    Kakuatan tinggi toughening Kaca cangkéng langkung luhur tibatan teu karasa kaca séjén, nalika gelasna ancur ku kakuatan éksternal, lebu kana lebah lebah madu sapertos pecahan partikel Angle leutik anu pecah, ngirangan cilaka awak manusa Suhu tinggi 200 derajat Celcius Gelas anu séhat tibatan kaca anu sanés sanésna rata anu saé, tahan tahan bédana suhu nyaéta 3 kalieun tina gelas biasa, tahan tahan suhu 200 derajat Celcius Lemes ujung na juru Janten ...